Vid order före 13.00 så levererar vi till dagen efter!
Fraktfritt för alla lagervaror inom Södertörn!


Produktkategorier

Vår styrka är vårt lokala engagemang. Vi samarbetar eller stödjer följande föreningar eller organisationer. Nyföretagarcentrum Huddinge-Botkyrka, SAM bloggen, Huddinge Business Club, Företagarna i Huddinge, Arena Huddinge.


DAX Clinical Handdes. 600ml 

Klicka för större bild
Pris: 55,00 kr /1 st.
Ord pris: 55,00
Beskrivning:
DAX Clinical Handdesinfektion är en hygienisk, flytande handdesinfektion som är utprovad i samarbete med svensk sjukvård. Produkten är effektiv mot bakterier, jästsvamp, mykobakterier och många typer av virus som t.ex. adenovirus, och murine norovirus. Produkten är etanolbaserad och har en alkoholhalt på 75 vol%. Innehåller två olika återfuktande ämnen.

Exempel på användningsområden är inom hälso-, sjuk- och tandvård samt på veterinärkliniker. Produkten är även lämplig för användning inom livsmedelshantering och barnomsorg.

Gör så här: -- Tvätta händerna med tvål och vatten om du är synligt smutsig -- Tag rikligt av handdesinfektion på torr och ren hud (minst 2 pumptryck) -- Gnid in händerna noggrant, glöm inte tumgreppet -- Låt lufttorka

ADR klassad artikel:
Produkten är ADR klassad.
Alla ämnen som kan vara ett hot för människors välbefinnande, trygghet, egendom eller naturen under godstransport eller nyttjande är sådant som faller under begreppet farligt gods.
Kör man ett fordon som transporterar farligt gods, eller annars hanterar det under sina arbetsuppgifter, finns det lagstadgade krav på att man måste genomgått någon typ av så kallad ADR-utbildning.


Hel förpackning:
Köp 15 st. för att få en hel, obruten förpackning.
Artikelnummer: 8550130
Säljenhet: 1 st.
Moms: 25,00%
Du kanske även är intresserad av:
Alkoskum Sanitizer Tork 400ml
2664:-
Köp Mer info
Handdesinfektion Sterisol 0,7l
99:-
Köp Mer info
Deb InstantFoam Complete 400ML
269:-
Köp Mer info
Alkoskum Tork S4 950ml
369:-
Köp Mer info
Alkoskum Sanit.Tork 47 ml pump
876:-
Köp Mer info
Algogel Dax Pear & Lily 250ml
79:-
Köp Mer info